Saturday, 25 February 2012

SANAH HELWAH UMMI SAYANG!

Assalamualaikum..
Firstly, i want wish Happy Birthday to my loving ummi,,
who is marvellously dedicate n tender,
who is beautiful inside n out, 
who is so precious to me,,
I Love U, Ummi...


Jom makan ramai2.. :D

25Feb 1971 tarikh keramat ummi kan..heee..Ummi dah 41 taun kan,,but ummi still cantikk,gorgeous dimata kaklong! hehe... 
senyuman ummi kebahagiaan kaklong,,
kesedihan ummi kedukaan kaklong..
air mata mu racun bagiku..
kaklong janji xakan ade lagi airmata kesedihan tok ummi..serius janji!
walau ape pun yang jadi,,ketabahan dan kesabaran akan tetap menjadi milik ummi sampai bile2..ameen..
Kaklong tau,, ummi seorang yg sangat kuat,,sangat tabah,,sangat sabar! 
Ummi selalu kata,, Allah bagi kita mcm2 ujian sebab Allah sayang kita.Jangan kita mempersoalkan takdir. Sbg hamba,,kite perlu redha atas segalanya,disamping kita munasabah diri kita..
Yes ummi! Kaklong ingt semua tu,,dan akan sentiasa dalam ingatan..InsyaAllah..
Ummi,,terima kasih sangat atas segalanya.. sentiasa disamping anakmu yg sangat nakal ni..hik3..
Ummi terima kasih jugak atas susah payah ummi selama ini mengasuh,mendidik kami adik beradik yang banyak sangat ragamnya. i admit it not easy kan.. u really touch my heart..Betul kata orang,kasih ibu membawa ke syurga..Kami semua sayang ummi sangat2. Tanpa ummi,,sape lah  kami.. Syukur yg tidak thingga pada Allah kerana menganugerahkan ummi pada kami..^_^

ummi yg kucintai setulus hati..
okei,, last but not least semoga ummi dikurniakan kesihatan yang berpanjangan dan sentiasa dimurahkan rezeki olehNya..semoga setiap hembusan nafas umi pada saat ini,,ketika ini dan selepas ini diberkati Allah dan dirahmatiNya..Amiin.

ILOVEYOUSOMUCH. I CONFESS THAT U R DA BEST THING IN MY LIFE. U R DA BEST MOM IN DA WORLD!


sPeciaL 4 u Ummi
agak2 ape ye dalam nie?hehe

P/S: Wishing u a day as sunny s ur smile,
        as warm as ur heart,
        as day as wonderful as u r..

~my sis N.Husna Umaira lagi comel,bile awal2 lagi da bagi kad bufday yang die wat sendiri kat ummi.. entah bile die buat xtaw la.. kadang budak ni lebih advance dr kite lagi kan. sayaanng kamoo la Una..Kmo mmg anak yg baik..I admit it..^-^
Lupe nk snap kad bufday tu..hasilkeje tangan bdak year 2..hik3

No comments:

Post a Comment